Novice

Naloži dokument

NAMERA o oddaji v najem enega (1) začasnega prodajnega mesta v Portorožu za prodajo pijače dne 26.5.2017 od 19. do 22. ure ob prireditvi "MLADI Z GLASBO".

Naloži dokument

Občina Piran in Športni in mladinski center Piran sta v petek, 24.2.2017 v Avditoriju Portorož razglasila športnika Občine Piran za leto 2016. Naziv je tudi letos pripadel jadralkama Tini Mrak in Veroniki Macarol, ki sta na olimpijskih igrah v Riu de Janeiru osvojili 6. mesto, na evropskem prvenstvu v Palmi de Mallorci tretje, na svetovnem pokalu v Hyeresu osmo, na regati Princesa Sofia pa šesto mesto.

Dekletoma je priznanje podelila podžupanja Občine Piran mag. Meira Hot, ki je v uvodnem nagovoru poudarila, da se organizatorji športnikom in športnicam s to prireditvijo ne zahvaljujejo le za stopničke, medalje in pokale, temveč jim izkazujejo priznanje za ves pogum na trnovi športni poti: »Danes je praznik vaše jeklene volje, neustavljive želje in uspehov, ki jih žanjete na številnih tekmovanjih. Že vrsto let nas izjemno uspešno zastopate na mnogih tekmovanjih po Sloveniji in v tujini, na državnih in svetovnih prvenstvih ter olimpijskih igrah. Vi ste tisti, ki našo občino postavljate na svetovni športni zemljevid.«

Naziv ekipa leta v individualnih športnih panogah je osvojil Boks klub Portorož, ekipa leta v kolektivnih športnih panogah pa je Košarkarski klub Portorož. Posebna priznanja so prejeli Valentina Panger in Lea Krajnc (obe Rokometni klub Piran), Mladen Railić (Društvo za borilne veščine Piran) in Balinarski klub Antena Portorož. Zaslužni športni delavec je postal Robert Kontič iz Balinarskega kluba Antena Portorož, odmevnejši športni dogodek v Občini Piran pa Banka Koper 3. Istrski maraton, 20. Pokal Oradela in Vzajemna Portorož Open 2016. Občina Piran in ŠIMC sta priznanja podelila še v kategorijah dosežek v neolimpijski športni disciplini, obetavni mladi športniki, pokalna zmagovalka, državni prvaki v olimpijski športni disciplini in državni prvaki v neolimpijski športni disciplini.

Slovesno razglasitev in podelitev priznanj športnikom je popestril kulturni program, v katerem so nastopili glasbenik Aleksander Novak, Plesni klub Swank in Plesni studio Impress.

Bilten "Športnik Občine Piran 2016" v priponki. 

Naloži dokument

JAVNI RAZPIS ŠPORTNI PROJEKTI 2017-RAZPISNA DOKUMENTACIJA

Naloži dokument

OBRAZEC A SPLOŠNI PODATKI-JR ŠPORTNI PROJEKTI 2017

Naloži dokument

OBRAZEC B-PRIJAVA PROJEKTA-JR ŠPORTNI PROJEKTI 2017

Naloži dokument

PREDPISAN OBRAZEC ZA NAKAZILO SREDSTEV-JR ŠPORTNI PROJEKTI 2017

Naloži dokument

OBRAZEC VZOREC POGODBE-JR ŠPORTNI PROJEKTI 2017

Naloži dokument

Tudi med zimskimi počitnicami bomo izpeljali brezplačen in koordiniran športni program Hura, prosti čas, ki bo potekal

od ponedeljka, 27.2. do petka, 3.3.

od 10.00 do 13. ure

v Športni dvorani Lucija.

Udeležba je na lastno odgovornost. Namen je spodbuditi osnovnošolske otroke k ukvarjanju s športom v pouka prostih dnevih. Info: 05 6710 392

Naloži dokument

Uspešnost piranskega športa za leto 2016 bomo tradicionalno zaključili s podelitvijo priznanj na prireditvi:

ŠPORTNIK OBČINE PIRAN 2016, ki bo v petek, 24. februarja 2017 ob 19. uri v Avditoriju Portorož.

Vljudno vabljeni!

Naloži dokument

Naloži dokument

25. Jan, 2017

Zadeva: Razpis za sofinanciranje programov športa za leto 2017

Obveščamo vas, da je Občina Piran v sredo, 25.01.2017 na svoji spletni strani: http://www.piran.si/index.php?page=notice&item=167&id=6835 objavila JAVNI RAZPIS ZA ZBIRANJE PREDLOGOV ZA SOFINANCIRANJE PROGRAMOV ŠPORTA ZA LETO 2017 (v sklopu JAVNI POZIV za sofinanciranje rednih letnih programov v letu 2017 na področju socialnega varstva, ljubiteljske kulture in mladinske dejavnosti, izobraževanja, veteranskih organizacij in športa).

Javni razpis je odprt do vključno SREDE, 15.02.2017 do 12. ure.

Vloga mora biti oddana ali poslana priporočeno na naslov: ŠPORTNI IN MLADINSKI CENTER PIRAN, FAZAN 5, 6320 PORTOROŽ. Za pravočasne se bodo štele vse vloge, ki bodo prispele do zgoraj navedenega datuma in ure, ne glede na način dostave (osebno ali po pošti).

Vloga mora biti predložena na predpisanih obrazcih v zapečateni pisemski ovojnici, poleg naslovnika mora biti ovojnica na sprednji strani označena z oznako »NE ODPIRAJ - RAZPIS LPŠ 2017«, na hrbtni strani pa opremljena s polnim naslovom vlagatelja.

Razpisna dokumentacija je dosegljiva na spletni strani Občine Piran: www.piran.si in Športnega in mladinskega centra Piran: www.simcpiran.si (pod zavihkom Novice so na voljo vsi obrazci in navodila za izpolnjevanje).

Razpisno dokumentacijo in informacije prejmete tudi na sedežu Športnega in mladinskega centra Piran, Fazan 5, 6320 Portorož.